Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

Deskundig

Onze deskundigheid is gebaseerd op opleiding en ervaring. Maar ons vakgebied verandert voortdurend en soms spelen er bij een klant hele specifieke zaken. Daarom zijn wij lid van Fiscount. Fiscount is een specialistische adviesorganisatie voor zelfstandige accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Wij bepalen zelf, en in samenspraak met u of de vakspecialisten van Fiscount worden ingeschakeld. Wij worden door Fiscount op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Om bij te blijven volgen wij regelmatig cursussen.

Klantgericht

Met klantgericht bedoelen wij dat we de diensten verlenen waar de klant om vraagt. Bij de ene klant is dit één keer per jaar de balans en winst- en verliesrekening en de aangifte inkomstenbelasting. Bij de andere klant verzorgen we per kwartaal de resultaten en denken we mee over lopende zaken. Bij incidentele zaken, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een bedrijfspand, kunnen wij vlot een prognose opstellen welke nodig is voor de financiering.

Betaalbaar

Het begrip betaalbaar is voor een ieder anders. Maar in vergelijking met de wat grotere kantoren is onze dienstverlening betaalbaar doordat onze overheadkosten beperkt zijn.

Persoonlijk

Wij hechten aan persoonlijk contact. Tegenwoordig gaat veel contact per e-mail. Toch is het belangrijk om persoonlijk met elkaar te spreken en af en toe op bezoek te gaan bij de onderneming. Bij incidentele zaken, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een bedrijfspand, kunnen wij vlot een prognose opstellen welke nodig is voor de financiering.

     
Naar boven